Μενού Κλείσιμο

Τα νέα μας

Παναγιώτης Δημητρακάκος – Νέος προπονητής της γυναικείας ομάδας

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Παναγιώτη Δημητρακάκο, ο οποίος αναλαμβάνει προπονητής της γυναικείας ομάδας. O Παναγιώτης Δημητρακάκος ξεκίνησε την αθλητική του καριέρα παίζοντας βόλεϊ σάλας.

Αγωνίστηκε στις ομάδες Εστία Φιλίας, Αγ. Παρασκευή, Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων, Ιωνικός Νικαίας, Κτησιφώντας Παιανίας, Πανελλήνιος Γ.Σ. και Γ.Ε. Μεσσηνίας. Επίσης αγωνίστηκε στις ομάδες Α.Ε. Νίκαιας και Α.Ο. Παγκρατίου με τις οποίες συμμετείχε σε ομίλους του European Challenge Cup.

Σπουδαία είναι επίσης και η πορεία του στο Beach Volley. Πρωταθλητής Ελλάδος το 1998 με συμπαίκτη τον Βαγγέλη Κουτουλέα. Δευτεραθλητής Ελλάδος το 1997 με συμπαίκτη τον Βαγγέλη Οικονόμου. Εκπροσώπησε τη χώρα μας σε διεθνείς διοργανώσεις από 1997 έως το 2001.Έχει κερδίσει συνολικά 9 χρυσά, 10 αργυρά και 6 χάλκινα μετάλλια σε διάφορες διοργανώσεις.

Στη σάλα υπήρξε προπονητής στις ανδρικές ομάδας του Έσπερου Καλλιθέας, Φοίβου Μελισσίων, και στις γυναικείες ομάδες και των αναπτυξιακών τμημάτων του Απολλώνιου Κερατσινίου, Αίολου Ταύρου, Αστέρα Νίκαιας, Αιξωνή Γλυφάδας, Ιωνικό Νίκαιας όπου παράλληλα ήταν τεχνικός σύμβουλος στη γυναικεία ομάδα. Πέρυσι οδήγησε τον σύλλογο της Νίκαιας στο χρυσό μετάλλιο του πανελλήνιου πρωταθλήματος Κ18 στο κλειστό Μεταμόρφωσης.

Καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη στα Βριλήσσια και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *