Μενού Κλείσιμο

Τα νέα μας

Ομάδα Γυναικών – Ανανεώσεις και μετεγγραφές

Η διοίκηση του ΦΟΒ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας για δεύτερη χρονιά με τον προπονητή του συλλόγου μας, Κώστα Ταμπουρατζή.

Στο πρόσωπο του η ομάδα μας, βρήκε ένα αθόρυβο και σπουδαίο εργάτη του βόλεϊ που κατάφερε πέρυσι να την οδηγήσει στην έβδομη θέση της Pre League παράλληλα αξιοποίησε τις ταλαντούχες αθλήτριες από τα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου μας.

Επίσης ανακοινώνουμε την παραμονή των ταλαντούχων αθλητριών, Αφροδίτη Κάβουρα, Ελένη Έρωτα, Αγγελική Στάθη, Κοραλία Μποκή, οι οποίες προέρχονται από τις αναπτυξιακές ομάδες του ΦΟΒ και έχουν βοηθήσει καθοριστικά με την απόδοση τους στην αγωνιστική άνοδο των Βριλησσίων, τα τελευταία χρόνια.

Τέλος καλωσορίζουμε στην οικογένεια των Βριλησσίων και τους ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία με την φανέλα της ομάδας μας, τις νεομεταγραφέντες και μέλη της εθνικής κορασίδων, Ελένη Κοντούδη, (Πασαδόρος) από το Αιγάλεω, Δήμητρα Ζαχαροπούλου (Ακραία) από Φοίβο Μελισσίων και την Ιωάννα Καμπυλαυκά (Λίμπερο) από Ηρακλή Κηφισιάς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *