Μενού Κλείσιμο

Τα νέα μας

Στα Βριλήσσια η Μαριάννα Δρακάκη

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ένταξη της Μαριάννας Δρακάκη στην οικογένεια των Βριλησσίων. Η Μαριάννα αποτελεί μια ακόμη σπουδαία προσθήκη στο φετινό ροστερ που συγκροτούμε, ώστε να εμφανιστούμε δυνατοί και άκρως ανταγωνιστικοί, στο νέο πρωτάθλημα της Pre League.

Η Μαριάννα είναι γεννημένη στις 26/04/1999, αγωνίζεται στην θέση της ακραίας, έχει ύψος 1μ82 και θεωρείται μια πολύ ανερχόμενη αθλήτρια, η οποία θα βοηθήσει σημαντικά την επίθεση.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την διοίκηση της Α.Θ.Λ.Ε.Σ Ηρακλείου για την άψογη συνεργασία που είχαμε ως Σωματεία, ώστε να ολοκληρωθεί η παραχώρηση των δύο αθλητριών της, Κατερίνας Κογεράκη και Μαριάννας Δρακάκη.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Δρακάκη δήλωσε ενθουσιασμένη: «Είμαι πολύ χαρούμενη που φέτος θα αγωνιστώ σε ένα σύλλογο όπως είναι τα Βριλήσσια, με τόση μεγάλη ιστορία και παράδοση. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον προπονητή της ομάδας κ. Τριανταφυλλόπουλο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Εύχομαι να έχουμε ένα υγιές πρωτάθλημα, χωρίς διακοπές και θέλω να ελπίζω ότι θα αγωνιστούμε με την παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες.

Μαριάννα καλώς όρισες στο σύλλογο του Φ.Ο.Βριλησσίων και σου ευχόμαστε μια χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *